Yhteisauto

Yhteisöille, yrityksille ja kunnille

Tilaa esittely

Yhteinen auto ilman omistamisen huolia

Talot

Auton pääkäyttäjä on yhteisö, yritys tai kunta

Kalenteri

Pääkäyttäjä maksaa autosta kuukausihinnan

Yhteisö

Yhteisön jäsenet voivat käyttää autoa kuin omaansa

Seteli

Pääkäyttäjä voi halutessaan tarjota auton myös vuokrakäyttöön

Helppo tapa hankkia sähköautoja yhteiskäyttöön

Yhteisauto on joustava ja ympäristöystävällinen tapa liikkua. Palvelun ansiosta pääkäyttäjä ei omista autoa ja silti yhteisön jäsenet voivat käyttää autoaan kuin omaansa. Me huolehdimme muusta, kuten vikatilanteista ja autohuolloista.

Jaa kiinteitä kuluja vuokrakäytöllä

Auton pääkäyttäjä pystyy jakamaan auton kuluja tarjoamalla auton vuokrakäyttöön. Esimerkiksi kunnat voivat hyödyntää autoja kunnan työntekijöiden työajoihin työaikana, ja tarjota niitä muina aikoina vuokra-ajoon kuntalaisille. Näin varmistetaan, että autot ovat mahdollisimman tehokkaassa käytössä.

Kuvituskuva

Kaupunki, pankki ja kiinteistökeskus hankkivat yhteistyössä sähköautoja

Länsi-Uudenmaan OP, OP-Kiinteistökeskus ja Lohjan kaupunki hankkivat kaupunkilaisten ja vierailijoiden käyttöön yhteensä viisi Renault Zoe -sähköautoa.

Kuvituskuva

Kaupunkiauto - osa Kotkan kestävässä kehityksessä

Yhteisauto kaupungin työntekijöiden työkäytössä ja kuntalaisten vuokrakäytössä tuottaa kaupungille taloudellista hyötyä ja kehittää kaupungin autokantaa ympäristömyönteisemmäksi.

Kuvituskuva

Yhteinen auto kuuluu yhteisölliseen asumiseen

StudioKoti on yhteisöllinen ja osallistava kerrostalo, jossa ihmiset jakavat yhteisten tilojen, harrastusten ja oman osaamisen lisäksi myös yhteisen auton. Auto on vuokrattavissa myös muiden SATO-talojen asukkaille.

Kuvituskuva

Helppo käyttää

Auto varataan käyttöön OP Yhteisauto -sovelluksella. Sovellus näyttää milloin autot ovat vapaana. Varauksen voit tehdä etukäteen hyvissä ajoin, esimerkiksi viikon päähän.

Avaimia ei tarvita - varauksen alkaessa käyttäjä avaa auton ovet sovelluksella.

Käyttäjä lisää sovellukseen ensimmäisellä käyttökerralla maksukorttinsa tiedot. Auton vuokra veloitetaan kortilta varauksen päätyttyä.

Sovellus toimii yleisimmillä älypuhelimilla ja on ladattavissa App Store ja Google Play -kaupasta.

Asiakaspalvelu aina auki

0100 0550

Ongelmatilanteissa käyttäjät voivat ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä soittamalla tai lähettämällä viestin sovelluksesta.

Asiakaspalvelumme on avoinna 24/7.

Mitä palvelu tarkasti pitää sisällään

Kuvituskuva

Huollot ja korjaukset

OP Yhteisauto -palvelussa auto huolletaan ja korjautetaan merkkihuollossa ilman ylärajaa ja omavastuuta. Huolehdimme huolto- ja korjaustöiden sisällöstä sekä maksuista.

Hoidamme auton valmistajan huoltosuunnitelman mukaisesti. Jos autoon tulee vika, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kuvituskuva

Vakuutukset

Premium-pakettiin sisältyy liikenne- ja kattava kaskovakuutus, jonka myöntää OP Vakuutus Oy. Vakuutus kattaa muun muassa liikennevakuutuksen (muille aiheutetut vahingot), palon, varkauden, eläintörmäyksen, ilkivallan, hinauksen, sijaisauton, oikeusturvan, kolarin, tuulilasin ja luonnonilmiövakuutuksen.

Kuvituskuva

Tiepalvelu

Jos autoon tulee yllättävä vika, saat tiepalveluna hinauksen ja sijaisauton. Yleisiä sähköauton pikalatauspistokkeita ei ole vielä yhtä tiheässä kuin bensa-asemia. Yhteisauto Premium -palveluun sisältyy ilmainen hinaspalvelu myös silloin, jos akku loppuu kesken ajon.

Kuvituskuva

Helppokäyttöinen sovellus

Palvelun käyttäjät varaavat ja maksavat sähköauton käytön OPn tarjoamalla helppokäyttöisellä OP Yhteisauto -sovelluksella. Sovellus näyttää käyttäjälle vapaana olevat sähköautot sekä akustojen lataustason. Sovellus käy myös avaimena autoihin.

Kuvituskuva

Asiakaspalvelu 24/7

Ongelma tilanteissa käyttäjät voivat ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä viestillä tai puhelimitse. Asiakaspalvelumme on avoinna 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä.

Kuvituskuva

Renkaidenvaihto ja säilytys

Premium -asiakkaana kesä- ja talvirenkaiden vaihto ja säilytys sisältyy sopimukseen. Noudamme autosi renkaiden vaihtoon yhdessä sovittuna ajankohtana.

Kiinnostuitko OP Yhteisautosta?

Jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen niin olemme sinuun yhteydessä.