Kuvituskuva

SATO StudioKodin Yhteisauto

StudioKodin ja muiden SATO-talojen asukkaat voivat vuokrata autoa omaan käyttöönsä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Voit liittyä SATO:n Yhteisauton käyttäjäksi ottamalla yhteyttä StudioKotiin.

Autojen sijainti

Raikukuja 4, 01620 Vantaa

Auto haetaan ja palautetaan aina sen omaan kotipaikkaan. Auto sijaitsee parkkipaikalla aivan StudioKodin edessä.

Yhteisöllinen auto yhteisölliseen asumiseen

SATO StudioKoti on uuden sukupolven asumismuoto, yhteisöllinen ja osallistava kerrostalo. Osana yhteisiä palveluita asukkailla on käytössään OP Yhteisauto.

Käytössä on yksi Renault Zoe -sähköauto. Auton lataaminen sen kotipaikassa on maksutonta. Jos käyttäjä lataa autoa muissa latauspisteissä, käyttäjän on itse huolehdittava mahdollisista latausmaksuista.

Renault Zoe
Kuvituskuva

Helppo käyttää

Auto varataan käyttöön OP Yhteisauto -sovelluksella. Sovellus näyttää milloin autot ovat vapaana. Varauksen voit tehdä etukäteen hyvissä ajoin, esimerkiksi viikon päähän.

Avaimia ei tarvita - varauksen alkaessa käyttäjä avaa auton ovet sovelluksella.

Käyttäjä lisää sovellukseen ensimmäisellä käyttökerralla maksukorttinsa tiedot. Auton vuokra veloitetaan kortilta varauksen päätyttyä.

Sovellus toimii yleisillä älypuhelimilla ja on ladattavissa AppStoresta ja GoodlePlay -kaupasta.

Hinnoittelu

Vuokrahinnat näet OP Yhteisauto -sovelluksesta

Hinnoittelu on tuntiperusteinen. Tuntihinta laskutetaan aina alkavalta tunnilta (1,5h = 2h). Varauksen voi peruuttaa maksutta varauksen alkamisaikaan saakka. Varauksesta veloitetaan koko alkuperäisen varauksen kestolta, vaikka auton palauttaisi etuajassa.

Asiakaspalvelu aina auki

0100 0550

Ongelmatilanteissa voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä soittamalla tai lähettämällä viestin sovelluksesta.

Asiakaspalvelumme on avoinna 24/7.